13 February 2012

TAK FAHAM BETOI LAH!

kalo lah virus ni boleh bagi meletop macam ni kan bagus??? hahaha

Salam sejahtera semua pengunjung blog Dex
Harap semua sihat2 belaka ya
Dex tak faham betol lah dengan malware detected ni..
dah dua kali menyerang blog dex..

Bile dah jadi mcm ni..perasaan kemalasan jiwa mula menodai diri ini untuk kemaskini blog dengan lebih gegeh lagi.

Kepada sesiapa yang pernah mengalami nasib yang same dengan Dex..
jom kita kongsi masalah dan kasik petua2 nak selesaikan masalah ni.

Segala tindakan Dato', Datin, YB2, JKKK serta tuan2 dan puan2 didahului dengan ucapan Terima Kasih!

*Cintai Blog

2 comments:

sYukCurz said...

dex, cari link "buzinezznews.blogspot.com" dalam blog list dex then remove. klu ada lg remove semua blog list, nnt add la semula

Hans said...

yups...nak mudah remove semua bloglist...lepas tu nanti add balik :-)


P/S : Assalammualaikum..Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2 :-

1) Klik Semua Share Button(Facebook, Twitter, Google + dan LinkedIn)

2) Komen di entri ini LEBIH Dari 7 Perkataan

3) Promote dekat blog atau facebook kamu sekali yer :-)


http://denaihati.com/ipad-2-gadget-impian-hans