13 February 2012

TAK FAHAM BETOI LAH!

kalo lah virus ni boleh bagi meletop macam ni kan bagus??? hahaha

Salam sejahtera semua pengunjung blog Dex
Harap semua sihat2 belaka ya
Dex tak faham betol lah dengan malware detected ni..
dah dua kali menyerang blog dex..

Bile dah jadi mcm ni..perasaan kemalasan jiwa mula menodai diri ini untuk kemaskini blog dengan lebih gegeh lagi.

Kepada sesiapa yang pernah mengalami nasib yang same dengan Dex..
jom kita kongsi masalah dan kasik petua2 nak selesaikan masalah ni.

Segala tindakan Dato', Datin, YB2, JKKK serta tuan2 dan puan2 didahului dengan ucapan Terima Kasih!

*Cintai Blog

09 November 2011

WORDLESS RABU : 9 Nov 2011

24 October 2011

Real Steel - Si Besi Buruk Gagah Perkasa!


Sememangnya best tak tahu nak cakap ape selebihnya dari best!
Tak terkata2...dengan sistem bunyi yang kebaboom!
Memang jawib tengok 10 kali seminggu!

Taknak ulas kat sini panjang lebar..
Sebab blog dex bukan blog ulasan panjang lebar
kalau best bagi dex..dex tulis best...
kalo tak best pun dex akan tulis tak best

Tiket di atas menceritakan segalanya
Dex tengok kat Premiere Class
Gurney Plaza, Penang
Oh my Zara...memang selesa gilerzzz!

19 October 2011

WORDLESS RABU : BEFORE 12.00 AM THURSDAY




WORDLESS RABU

Tanpa kata-kata...
*.....

16 October 2011

Sekarang sudah LAJUWO!


alhamdulillah...syukur
akhirnya..sudah laju nak buat blog
happy sangat2 bila
datang menjelma kembali
rasa membuak2 nak buat entri blog
setelah sekian lama ter-rehatkan diri
sendiri dulu tu..hahaha
im back guys!

*Pasni nak beli Blog Press dari Apple Store utk my ipad 2
lagi lajuwo..di mana2 jer leh upload entri kot.hehe

MUSIC : ADELE 21

cover album beliau

Dex dah dapatkan dalam iTunes
lagu paling best bagi dex ialah
Rumor Has It
dan satu lagi
Set Fire to The Rain

Kelaianan sangat2 lagu ni..best2
tak tahu lah kenapa
Rolling in The Deep
jadik single pertama keluar

Apepun kesimpulan mengenai album ni..tak rugi kalo beli
kalo harge satu album ni same dengan sekampit beras 10kg pun
memang tak rugi..
nanti boleh pas kat anak cucu lak

*Esok ke KL lagi lorrr..boleh dengar lagu ni banyak2 kali kat airport!