11 September 2014

BERSAWANG YANG MEMBAWA WANG WANG WANG!



Selamat sejahtera semua! 

Kali terakhir blog ni dihupdate adalah pada 13 Feb 2012

Krik.. Krik x33



Kini det kembali lagi.. setelah berehat..amboi. lamanya berehat kan? Bersemangat dengan perkongsian pelbagai cerita.

Walaupun berehat lama..tak buat apa2 pun..goyang kaki katakan.. Nuffnang Malaysia tetap ada incomenya! Terima kasih Nuffnang! Syukur kepada Nya atas rezeki yg diberi.


Det harap rakan2 semua baik2 saja..disamping orang tersayang..
Terimalah det kembali berblog! terima kasih atas sokongan anda rakan-rakan!

13 February 2012

TAK FAHAM BETOI LAH!

kalo lah virus ni boleh bagi meletop macam ni kan bagus??? hahaha

Salam sejahtera semua pengunjung blog Dex
Harap semua sihat2 belaka ya
Dex tak faham betol lah dengan malware detected ni..
dah dua kali menyerang blog dex..

Bile dah jadi mcm ni..perasaan kemalasan jiwa mula menodai diri ini untuk kemaskini blog dengan lebih gegeh lagi.

Kepada sesiapa yang pernah mengalami nasib yang same dengan Dex..
jom kita kongsi masalah dan kasik petua2 nak selesaikan masalah ni.

Segala tindakan Dato', Datin, YB2, JKKK serta tuan2 dan puan2 didahului dengan ucapan Terima Kasih!

*Cintai Blog

09 November 2011

WORDLESS RABU : 9 Nov 2011

24 October 2011

Real Steel - Si Besi Buruk Gagah Perkasa!


Sememangnya best tak tahu nak cakap ape selebihnya dari best!
Tak terkata2...dengan sistem bunyi yang kebaboom!
Memang jawib tengok 10 kali seminggu!

Taknak ulas kat sini panjang lebar..
Sebab blog dex bukan blog ulasan panjang lebar
kalau best bagi dex..dex tulis best...
kalo tak best pun dex akan tulis tak best

Tiket di atas menceritakan segalanya
Dex tengok kat Premiere Class
Gurney Plaza, Penang
Oh my Zara...memang selesa gilerzzz!

19 October 2011

WORDLESS RABU : BEFORE 12.00 AM THURSDAY




WORDLESS RABU

Tanpa kata-kata...
*.....

16 October 2011

Sekarang sudah LAJUWO!


alhamdulillah...syukur
akhirnya..sudah laju nak buat blog
happy sangat2 bila
datang menjelma kembali
rasa membuak2 nak buat entri blog
setelah sekian lama ter-rehatkan diri
sendiri dulu tu..hahaha
im back guys!

*Pasni nak beli Blog Press dari Apple Store utk my ipad 2
lagi lajuwo..di mana2 jer leh upload entri kot.hehe